On aeg rääkida juuste tervisest...

Ma olen alati arvanud, et olen üks nendest inimestest, keda lihtsalt pole ilusate juustega õnnistatud. Mu juuksed on õhukesed, tihti väga kuivad ja tuhmid ning seetõttu olen üritanud vältida ka nende kuumtöötlemist. Lisaks olen proovinud erinevaid sulfaadivabasid šampoone ja palsameid, kuid väga drastilist muutust ma kunagi märganud ei ole.

Kuumtöötlemise vältimine ning heade juuksehooldusvahendite kasutamine kindlasti aitab, kuid kõige selle kõrval jätsin ma tähelepanuta ühe väga olulise teguri: vitamiinid. Toitumine mängib juuste tervise juures väga suurt rolli ja millegipärast pole mulle kunagi tulnud pähe sellele sügavamalt keskenduda.

Ma tahan öelda seda, et kuigi ma üritan tervislikult toituda, on ilma professionaalse toitumiskavata väga raske süüa nii, et päevas absoluutselt kõik toitainenormid täidetud oleks. Näiteks võib juhtuda, et sööd küll tervislikult, aga mitte piisavalt mitmekülgselt.

Sellisel juhul on mõistlik tarbida toidulisandeid ja tänu BeUnique ilupoele olen avastanud enda jaoks Hairburst närimisvitamiinid. Need on hetkel mu absoluutsed lemmikud, peamiselt kuna neid on nii lihtne manustada: päevas tuleb võtta 2 vitamiini, mis maitsevad nagu kummikommid ja sisaldavad päevast kogust juuste jaoks olulisi vitamiine. Mõistagi pole Hairburst vitamiinid kasulikud mitte ainult juustele, vaid tervele kehale.

Hairbursti närimisvitamiinid sisaldavad: A-vitamiini, biotiini, B5-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, C-vitamiini, E-vitamiini, seleeni ja tsinki.

Hairbursti vitamiinid hoolitsevad juuste tervise eest ning panevad need kiiremini kasvama, kuid siinkohal aitab kaasa ka juukseid tugevdava šampooni ja palsami kasutamine.

Hairburst šampoon ja palsam said aastal 2019 pärjatud Buduaari ilulemmiku tiitliga ning sisaldavad tõestatud toimega parimaid koostiosi, mis: 

  • kiirendavad juuksekasvu 
  • vähendavad juuste murdumist ja väljalangemist 
  • toidavad juukseid sügavuti 
  • parandavad peanaha niiskustasakaalu ja elastsust 
  • kindlustavad pehmed ning säravad juuksed 
  • moodustavad koos kasutades ideaalse komplekti

Olles neid tooteid mõnda aega kasutanud võin kinnitada, et mu juuksed näevad peale pesu tõesti väga head välja ja on pehmemad kui muidu. Lisaks olen märganud, et mu juukseotsad pole enam nii katkised. Ketryn, kes mulle piltide jaoks soengut tegi, ütles ka, et mu juuksed tunduvad nüüd palju paksemad.

Juuste pikkuse kohapealt tahan hiljem veel ühe uuenduse teha. Mu juuksed on tõesti palju pikemaks kasvanud ja kuna mul kunagi väga pikki juukseid olnud pole (välja arvatud siis, kui mul olid juuksepikendused) tahan näha, kas mul õnnestub Hairbursti toodete abil kasvatada oma juuksed pikemaks kui nad kunagi olnud on.

Siinkohal tasub märkida, et ma lasin eelmine suvi oma juuksed üsna lühikeseks lõigata, aga hetkel on seis täpselt selline, et kui mu juuksed veel 5 cm kasvaks, olen saavutanud oma isikliku juuksepikkuse rekordi. :D See on üsna erakordne arvestades seda, et mu juuksed ei kasva tavaliselt kunagi ja on reaalselt terve mu elu umbes sama pikad olnud. Seega, stay tuned, saame näha kas ma saan omale pikad juuksed või ei.

Allikas: http://www.lonajasmiin.com/2019/06/pikad-ilusad-ja-tugevad-juuksed.html