Anne & Stiil'i ajakirjas on toodud lihtsad nipid kaunite ja pikkade juuste saavutamiseks, mida me jagame ka Sinuga:

1. Lõika regulaarselt

Kõlab kummaliselt, kui su eesmärk on juukseid kasvatada, aga tegelikult ei näe terved juukseotsad mitte ainult kenamad välja, vaid on ka kasulikud: nõnda ei "roni" lõhenenud juukseots karva ulatuslikumalt kahjustama.

2. Kasuta palsamit, õli ja maske

Toidetud ja niisutatud juuksed on tervemad, säravamad ja tugevamad ning seega ka kasvujõulisemad. Meie e-poest võid leida nii juuksekasvu soodustavad palsamit kui ka sügavalt niisutavat juuksemaski.    

3. Loputa külma veega

See suleb juuste soomuskihi, et kaitsta neid lõhenemise ja kahuseks muutumise eest. Ühtlasi ergutab jahe vesi peanaha vereringet.

4. Kasuta juuksesõbralikke kinnitusvahendeid

Tugevalt seotud patsikumm sikutab ja lõhub karva. Eelista pehmemaid ja juuksesõbralikumaid materjale ja disaine.

5. Piira kuumtöötlust

Mida vähem sa juukseid föönitad-sirgendad-lokitad, seda parem. NB! Kui föönitad, siis alati juuksekasvu suunas. Kasuta kuumtöödeldes alati kuumakaitsevahendeid. Hairburst sarjast võid leida kohevust lisava eliksiiri, millel on ka kuumakaitse! Soovitame kindlasti vaadata, sest see eliksiir muudab juuksed kohevaks ja hästi hoidvaks ilma, et jätaks juukseid raskeks. 

6. Unusta suur rätik

Seod saunalina pähe ja jalutad sellega ringi, kuni juuksed kuivavad – klassika! Aga ka kahjulik: juuksed on niiskena eriti haprad ja raske rätik sikutab neid allapoole, venitades ja murdes karvu.

7. Võta vitamiine või toidulisandeid

Juuksekasvu soodustavad A-, C- ja E-vitamiin, B-rühma vitamiinid, samuti tsink, raud, proteiinid, biotiin ning kalamaksaõli. Tarbi neid mõistuse piires ja ära unusta korralikku toitumist. Kõik algab seestpoolt! 

Hairburst valikust leiad juuksekasvu vitamiine nii kapsli kui närimisvitamiinide kujul. Vaata rohkem siit -> juuksekasvu vitamiinid. 

Kasutatud allikas:  Anne & Stiil